Grilované medailonky se salátem ze špenátu
Autor: Avokádo
Grilované hovězí medailonky korunují každou grilovačku. Jen dbejte na to, aby maso mělo před grilováním pokojovou teplotu, grilovalo se zprudka a maximálně tolik minut z každé strany, kolik centimetrů má plátek na výšku.
Suroviny
přepuštěné máslo
3
lžíce
pepř barevný Mlýnek Avokádo
1
lžíce
hořčice Delikates Avokádo
2
lžíce
hovězí svíčková
650
g
mořská sůl Mlýnek Avokádo
Salát
salátová zálivka Italská Avokádo
1
cherry rajčata
10
červená cibule
1
omytý čerstvý špenát
200
g
Maso rozdělíme na 8 kusů, protřeme hořčicí a posypeme čerstvě namletým pepřem. Takto připravené medailonky potřeme přepuštěným máslem a prudce grilujeme.
Ve velké misce promícháme umytý špenát, rozpůlená rajčata a nakrájenou cibuli. Zálivku připravíme podle návodu na obale a promícháme se zeleninou.
Grilované hovězí medailovky podáváme se salátem a opečenou bagetkou.