Grilované medailonky se salátem ze špenátu

Autor: Avokádo
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Grilované medailonky se salátem ze špenátu

Autor: Avokádo

Suroviny

přepuštěné máslo 3 lžíce
Pepř barevný Mlýnek Avokádo 1 lžíce
Hořčice Delikates Avokádo 2 lžíce
hovězí svíčková 650 g
Mořská sůl Mlýnek Avokádo

Salát

Salátová zálivka Italská Avokádo 1
cherry rajčata 10
červená cibule 1
omytý čerstvý špenát 200 g

Maso rozdělíme na 8 kusů, protřeme hořčicí a posypeme čerstvě namletým pepřem. Takto připravené medailonky potřeme přepuštěným máslem a prudce grilujeme.

Ve velké misce promícháme umytý špenát, rozpůlená rajčata a nakrájenou cibuli. Zálivku připravíme podle návodu na obale a promícháme se zeleninou.

Grilované hovězí medailovky podáváme se salátem a opečenou bagetkou.

Ohodnoťte recept