Francouzský ratatouille

Autor: Avokádo
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Francouzský ratatouille

Autor: Avokádo

Pierwsza sekcja

Provensálské bylinky Avokádo 2 lžíce
cukety 2
rajčata 4
papriky 2
česnek 2 stroužky
Alpská sůl s jódem Avokádo
lilek 1
olivový olej
cibule 1

Zeleninu očistíme a nakrájíme na kolečka. Rozehřejeme troubu na 200 °C. Pekáč pokapeme olivovým olejem a dáme rozehřát do trouby. Česnek si nakrájíme na plátky, cibuli na kostičky a vložíme do rozehřátého pekáče a posypeme bylinkami. Necháme chvíli rozvonět. Vytáhneme pekáč a naskládáme na něj kolečka zeleniny, střídáme jednotlivé druhy. Vrátíme zpět do trouby a pečeme cca 25 minut.

Ohodnoťte recept