Do mísy si nachystáme mouku, cukr a špetku soli a lžičku mleté skořice. Postupně zapracováváme vychlazené máslo, pracujeme rychle, aby se máslo moc nerozpustilo. Nakonec přidáme hodně vychlazenou vodu a rychle zpracujeme na hladké těsto. Zabalíme do potravinové folie a necháme v lednici min. 30 minut vychladit.
Nachystáme si náplň. Rebarboru očistíme od slupek a nakrájíme na malé kostičky. Jahody umyjeme, vysušíme a rozčtvrtíme. Rebarboru a jahody smícháme s cukrem a moukou a necháme stát 15 minut.
Troubu zapneme na 170 °C. Odpočaté těsto vyválíme do kruhu. Z náplně slijeme přebytečnou vodu a naskládáme do středu těsta tak, aby nám zůstal okraj volný asi 5 cm. Okraj zahneme a potřeme rozšlehaným vajíčkem. Můžeme posypat cukrem, který nám pěkně zkaramelizuje, případně plátky mandlí. Pečeme 35-40 minut.