Grilované steaky z hovězí svíčkové

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Grilované steaky z hovězí svíčkové

Autor: Avokádo

Suroviny

steaky z hovězí svíčkové (po 200 g) 4
česnek 4 stroužků
kořenící směs Steak Avokádo 1 balení
čerstvý rozmarýn 4 snítky
Rozmarýn Avokádo 1 lžíce
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
Pepř barevný celý Avokádo
olivový olej 4 lžíce

Nejprve si připravíme marinádu. Nadrobno nasekaný stoužek česneku smícháme s lžičkou namletého barevného pepře a sušeným rozmarýnem a olivovým olejem a důkladně promíchejte. Steaky opláchneme, osušíme a potřeme mariádou, na každý položíme snítku rozmarýnu. A marinujeme v chladničce 12 hodin. Hodinu před grilováním maso vyndáme a necháme vydýchat. Grilujeme po obou stranách 6-8 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu a necháme 10 minut stát. Podábáme s grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.

Ohodnoťte recept