Grilované steaky z hovězí svíčkové

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Grilované steaky z hovězí svíčkové

Autor: Avokádo
Steaky z hovězí svíčkové marunjte v chladu 12 hodin předem. Budou dokonalé, křehké a plné chuti.

Suroviny

steaky z hovězí svíčkové (po 200 g) 4
česnek 4 stroužků
kořenicí směs Steak Avokádo 1 balení
čerstvý rozmarýn 4 snítky
rozmarýn Avokádo 1 lžíce
mořská sůl Mlýnek Avokádo
pepř barevný celý Avokádo
olivový olej 4 lžíce

Nejprve si připravíme marinádu. Nadrobno nasekaný stroužek česneku smícháme se lžičkou namletého barevného pepře, sušeným rozmarýnem a olivovým olejem a důkladně promícháme. Steaky opláchneme, osušíme a potřeme mariádou, na každý položíme snítku rozmarýnu. Marinujeme v chladničce 12 hodin.

Hodinu před grilováním maso vyndáme a necháme vydýchat. Grilujeme po obou stranách 6-8 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu a necháme 10 minut stát.

Podáváme s grilovanou zeleninou a oblíbeným dipem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural