Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě
Autor: Avokádo
Suroviny
česnek
4
stroužky
Hořčice francouzská Avokádo
2
lžíce
krkovička
700
g
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
Hořčice ruská Avokádo
1
lžíce
kořenící směs Krkovička Avokádo
1
lžíce
olivový olej
5
lžic
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
Paprika sladká mletá Avokádo
1
lžičky
med
2
lžičky
Všechny ingredience na marinádu důkladně promícháme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Maso zalijeme marinádou, přiklopíme pokličkou a necháme naležet přes noc v chladničce. Plátky grilujeme z každé strany 12-15 minut, občas potřeme zbylou marinádou.