Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě
Krkovičku marinujte nejlépe přes noc. Nasákne veškeré vůně a chutě hořčičné marinády.
Suroviny
česnek
4
stroužky
hořčice francouzská Avokádo
2
lžíce
krkovička
700
g
pepř barevný celý v mlýnku Avokádo
podle chuti
hořčice ďábelská Avokádo
1
lžíce
kořenicí směs Krkovička Avokádo
1
lžíce
olej olivový
5
lžic
mořská sůl s jodem v mlýnku Avokádo
podle chuti
paprika sladká mletá Avokádo
1
lžičky
med
2
lžičky
Všechny ingredience důkladně promícháme a vytvoříme si kompaktní marinádu.
Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Zalijeme jej marinádou, přiklopíme pokličkou a necháme uležet přes noc v chladničce. Plátky grilujeme z každé strany 12-15 minut, občas potřeme zbylou marinádou.