Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě

Autor: Avokádo

Suroviny

česnek 4 stroužky
Hořčice francouzská Avokádo 2 lžíce
krkovička 700 g
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
Hořčice ruská Avokádo 1 lžíce
kořenící směs Krkovička Avokádo 1 lžíce
olivový olej 5 lžic
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
Paprika sladká mletá Avokádo 1 lžičky
med 2 lžičky

Všechny ingredience na marinádu důkladně promícháme. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Maso zalijeme marinádou, přiklopíme pokličkou a necháme naležet přes noc v chladničce. Plátky grilujeme z každé strany 12-15 minut, občas potřeme zbylou marinádou.

Ohodnoťte recept