Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě

Autor: Avokádo
Počet porcí: 3-4
Doba přípravy: 20 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Grilovaná krkovička v hořčičné marinádě

Autor: Avokádo
Krkovičku marinujte nejlépe přes noc. Nasákne veškeré vůně a chutě hořčičné marinády.

Suroviny

česnek 4 stroužky
hořčice francouzská Avokádo 2 lžíce
krkovička 700 g
pepř barevný Mlýnek Avokádo
hořčice ruská Avokádo 1 lžíce
kořenicí směs Krkovička Avokádo 1 lžíce
olivový olej 5 lžic
mořská sůl Mlýnek Avokádo
paprika sladká mletá Avokádo 1 lžičky
med 2 lžičky

Všechny ingredience důkladně promícháme a vytvoříme si kompaktní marinádu.

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na plátky o tloušťce 1 cm. Zalijeme jej marinádou, přiklopíme pokličkou a necháme uležet přes noc v chladničce. Plátky grilujeme z každé strany 12-15 minut, občas potřeme zbylou marinádou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural