Asijská mangová salsa

Autor: Avokádo
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Asijská mangová salsa

Autor: Avokádo

Suroviny

čerstvý koriandr
paprika 1
červená cibule 1
rajče 1
limeta 1
jarní cibulka 1
mango 1
olivový olej 1 lžička
Zázvor mletý Avokádo
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
Chilli mleté Avokádo

Mango odkrojíme od pecky, nakrojíme na kostičky a slupku sloupneme. V míse smícháme rajče nakrájené na kostičky, červenou cibuli nakrájenou na půlkolečka, jarní cibulku na kolečka, papriku na drobné kostičky. Zakápneme olejem a limetovou šťávou, okořením trochou chilli a zázvoru, špetkou solí. Nakonec přidáme mango a promícháme. Podáváme posypané čerstvým koriandrem. Salsa je ideální ke kuřecímu masu s rýží nebo ke grilovaným masům.

Ohodnoťte recept