Salát s granátovým jablkem

Autor: Avokádo
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Salát s granátovým jablkem

Autor: Avokádo

Suroviny

sýr feta 50 g
čerstvá máta
pomeranč 1
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
Provensálské bylinky Avokádo 1 lžička
olivový olej 1 lžička
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
červená cibule
granátové jablko 1
vlašské ořechy 20 g

Granátky z jablka vyklepneme a promyjeme vodou. Dáme do mísy a trošku posolíme. Do mísy přidáme na kostičky nakrájený sýr feta, pomeranč nakrájený na půlměsíčky, posypeme lžící Provensálských bylinek, zakápneme olejem, promícháme. Přidáme na půlkolečka nakrájenou cibule a vlašské ořechy, opepříme. Znovu jemně promícháme. Servírujeme zakápnuté olivovým olejem.

Ohodnoťte recept