Indická studená polévka s okurkou, ochucená čerstvou mátou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Polévky
Příležitost: Nečekaná návštěva
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Indická studená polévka s okurkou, ochucená čerstvou mátou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

Mořská sůl Mlýnek Avokádo
Pepř barevný celý Avokádo
bílý jogurt 250 ml
čerstvé okurky 200 g
kefír 250 ml
máta 10 lístků
šťáva z 1 limetky

Okurku oloupeme,podélně rozpůlíme a nakrájíme. Následně rozmixujeme okurku s jogurtem, kefírem a limetkovou šťávou. Takto připravenou studenou polévku dochutíme solí a rozdrceným pepřem a necháme odležet v chladničce.

Podáváme vychlazenou s lístky čerstvé máty.

Ohodnoťte recept