Jáhly dvakrát propláchneme a dáme vaři do cca 600 ml vody do dostatečně velkého hrnce.
Mezi tím, co se nám vaří jáhly, si připravíme rebarboru a švestky. Rebarboru očistíme, oloupeme a nakrájíme na malé kousky a dáme na rozehřátou pánev. Posypeme ji cukrem a asi 3 minuty zahříváme, dokud nepustí šťávu. Následně bez šťávy přendáme do misky a smícháme s kardamonem a skořicí. Švestky nakrájíme na malé kousky.
Uvařené jáhly smícháme se žloutky a podle chuti můžeme dosladit. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a opatrně vmícháme do jáhel.
Rozehřejeme troubu na 180 °C. Do máslem vymazané zapékací mísy postupně vrstvíme jáhlovou kaši, rebarboru, švestky. Opakujeme, poslední vrstvou pak musí být opět jáhly. Navrh poklademe plátky másla. Pečeme cca 40 minut dozlatova.