Jarní nádivka

Autor: Avokádo
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Velikonoce
Sezóna: Velikonoce
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Jarní nádivka

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

mléko 150 ml
Alpská sůl s jódem Avokádo
Pepř černý mletý Avokádo
vejce 2
čerstvá kopřiva, petrželka, jarní cibulka 100 g
starší rohlíky 4
uzené maso 125 g
Muškatový ořech mletý Avokádo

Do mísy vložíme na kostičky nakrájené rohlíky, přidáme žloutky, mléko a koření podle chuti. Trochu zamícháme a přidáme na kostičky nakrájené uzené maso. Dále přidáme najemno nakrájené kopřivy, petrželku a cibulku. Vše důkladně promícháme. Nakonec opatrně vmícháme ušlehaný sníh z bílků. Směs naplníme do formy na bábovky vymazanou máslem. Pečeme při 180 °C cca 40 minut dozlatova.

Ohodnoťte recept