Smažené soba nudle se svíčkovou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Smažené soba nudle se svíčkovou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

japonské soba nudle 200 g
čerstvý koriandr
sezamový olej
sezamové semínka
Zázvor mletý Avokádo
Chilli mleté Avokádo
kořenící směs Roštěnky Avokádo
Pepř černý mletý Avokádo
barevné papriky (červená, zelená a žlutá) 3 kusy
Mořská sůl Mlýnek Avokádo
čínské zelí pak-choi 2 kusy
hovězí svíčková 300 g

Svíčkovou umyjeme a nakrájíme na menší proužky. Maso obalíme ve směsi Roštěnky Avokádo. Papriky omejeme, očistíme od semínek a nakrájíme na tenké proužky. Cibuli očistíme a nakrájíme na tenské proužky. Těstoviny připravíme podle návodu na obale. Ve woku rozpálíme olej. Přidáme maso, orestujeme a přidáme papriky, cibuli a zelí a zamícháme. Přidáme nudle, dochutíme zázvorem, pepřem a solí a zamícháme, necháme prohřát. Podáváme v misce posypané čerstvým koriandrem, a sezamovými semínky.

Ohodnoťte recept