Smažené soba nudle se svíčkovou

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 50 min
Náročnost:
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Smažené soba nudle se svíčkovou

Autor: Avokádo
Ty nejslavnější a nejvíce ceněné soba nudle pochází v Japonsku z prefektury Nagano. Jde o nudle z pohanky a smažené spolu s kořeněnou svíčkovou chutnají náramně.

Suroviny

japonské soba nudle 200 g
čerstvý koriandr
sezamový olej
sezamové semínka
zázvor mletý Avokádo
chilli mleté Avokádo
kořenicí směs Roštěnky Avokádo
pepř černý mletý Avokádo
barevné papriky (červená, zelená a žlutá) 3 kusy
mořská sůl Mlýnek Avokádo
čínské zelí pak-choi 2 kusy
hovězí svíčková 300 g

Svíčkovou umyjeme a nakrájíme na tenké proužky a obalíme v kořenící směsi. Papriky omejeme, zbavíme semínek a nakrájíme na tenké proužky. Stejně tak cibuli.

Těstoviny připravíme podle návodu na obalu.

Ve woku rozpálíme olej, přidáme maso, orestujeme, přidáme papriky, cibuli a zelí a zamícháme. Vmícháme nudle, dochutíme zázvorem, pepřem a solí a společně vše necháme prohřát.

Podáváme v misce posypané čerstvým koriandrem a sezamovými semínky.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural