Salát s pečenou dýní a řepou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Bezmasá a zeleninová jídla
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Podzim
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Salát s pečenou dýní a řepou

Autor: Avokádo

Pierwsza sekcja

mix salátů (ledový salát, špenát) 1 balení
dýně hokkaido 1 ks
feta 200 g
červená řepa 1 ks
olivový olej
pražená dýňová semínka 100 g

Dýni očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme na půlměsíčky. Řepu očistíme a nakrájíme na malé kousky. Dýni a řepu dáme do pekáčku, posypeme kořením, zakápneme olejeme a dáme péct do vyhřáté trouby na 180 °C. Pečeme 25-30 minut, doměkka. Směs salátů umyjeme a natrháme na měnší kousky. Fetu nakrájíme na drobnější kostky. Dýni s pečenou řepou uložíme na salátové lůžko, posypeme fetou a opraženými dýňovými semínky.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural