Vepřová pečeně v horčico-česnekové marinádě

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 20 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Vepřová pečeně v horčico-česnekové marinádě

Autor: Avokádo
Voňavá vepřová pečeně v marinádě z medové hořčice a česneku je lahůdka, kterou budete chtít jíst každý den.

Suroviny

hořčice medová Avokádo 2 lžíce
vepřová pečeň 1 kg
kořenicí směs Vepřová pečeně Avokádo 1 balení směsi
olej 4 lžíce
stroužky česneku 6

Z česneku, hořčice, kořenící směsi a oleje vytvoříme marinádu. Maso potřeme marinádou a vložíme do pečícího sáčku. Pečeme po dobu 2 hodin při teplotě 150 °C. Na konci pečení ohrneme sáček a necháme péct v troubě pod grilem. Podáváme s kyselou okurkou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural