Vepřová pečeně v horčico-česnekové marinádě

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Vepřová pečeně v horčico-česnekové marinádě

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

Hořčice medová Avokádo 2 lžíce
vepřová pečeň 1 kg
kořenící směs Vepřová pečeně Avokádo 1 balení směsi
olej 4 lžíce
stroužky česneku 6

Z  česneku, hořčice, koření Vepřová pečeně  a oleje vytvoříme marinádu. Maso potřeme marinádou a vložíme do pečícího sáčku. Pečeme po dobu 2 hodin při teplotě 150 °C. Na konci pečení ohrneme sáček a necháme péct v troubě pod grilem. Podáváme s kyselou okurkou.

Ohodnoťte recept