Vepřový guláš s cizrnou
Autor: Avokádo
Suroviny pro 4 osoby:
kořenící směs Guláš maďarský Avokádo
3
lžičky
Pepř černý mletý Avokádo
1
lžičky
vývar
750
ml
vepřová kýta nakrájená na kostky
500
g
sterilovaná cizrna
200
g
klobása nakrájená na plátky
100
g
stroužky česneku nakrájeného na plátky
4
cibule nakrájené na kostičky
3
na kostky nakrájená slanina
100
g
Alpská sůl s jódem Avokádo
petržel
1
svazek
olej
Maso a slaninu okořeníme směsí na guláš a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, česnek a klobásu, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme doměkka. Nakonec přidáme cizrnu a petrželku, opepříme, případně dosolíme.