Vepřový guláš s cizrnou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Vepřový guláš s cizrnou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

kořenící směs Guláš maďarský Avokádo 3 lžičky
Pepř černý mletý Avokádo 1 lžičky
vývar 750 ml
vepřová kýta nakrájená na kostky 500 g
sterilovaná cizrna 200 g
klobása nakrájená na plátky 100 g
stroužky česneku nakrájeného na plátky 4
cibule nakrájené na kostičky 3
na kostky nakrájená slanina 100 g
Alpská sůl s jódem Avokádo
petržel 1 svazek
olej

Maso a slaninu okořeníme směsí na guláš a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, česnek a klobásu, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme doměkka. Nakonec přidáme cizrnu a petrželku, opepříme, případně dosolíme.

Ohodnoťte recept