Vepřový guláš s cizrnou
Vepřový guláš s cizrnou je syté výživné jídlo pro každý den.
Suroviny
kořenicí směs Guláš maďarský Avokádo
3
lžičky
pepř černý mletý Avokádo
1
lžička
vývar
750
ml
vepřová kýta nakrájená na kostky
500
g
cizrna sterilovaná
200
g
klobása nakrájená na plátky
100
g
stroužky česneku nakrájeného na plátky
4
ks
cibule nakrájené na kostičky
3
ks
na kostky nakrájená slanina
100
g
alpská sůl s jodem Avokádo
podle chuti
petržel
1
svazek
olej
podle chuti
Maso a slaninu okořeníme směsí na guláš a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, česnek a klobásu, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme doměkka. Nakonec přidáme cizrnu a petrželku, opepříme, případně dosolíme.