Vepřový guláš s cizrnou

Vepřový guláš s cizrnou
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 45 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Vepřový guláš s cizrnou

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 289
Vepřový guláš s cizrnou je syté výživné jídlo pro každý den.

Suroviny

kořenicí směs Guláš maďarský Avokádo 3 lžičky
pepř černý mletý Avokádo 1 lžička
vývar 750 ml
vepřová kýta nakrájená na kostky 500 g
cizrna sterilovaná 200 g
klobása nakrájená na plátky 100 g
stroužky česneku nakrájeného na plátky 4 ks
cibule nakrájené na kostičky 3 ks
na kostky nakrájená slanina 100 g
alpská sůl s jodem Avokádo podle chuti
petržel 1 svazek
olej podle chuti

Maso a slaninu okořeníme směsí na guláš a osmahneme na oleji. Přidáme cibuli, česnek a klobásu, zalijeme vývarem a za občasného míchání vaříme doměkka. Nakonec přidáme cizrnu a petrželku, opepříme, případně dosolíme.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural