Kuře Gurmán v pivním těstíčku

Kuře Gurmán v pivním těstíčku
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Kuře Gurmán v pivním těstíčku

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 288
Kuřecí kousky Gurmán v pivním těstíčku mohou být skvělou chuťovkou nebo hlavním chodem na sto způsobů.

Suroviny

vejce 2 ks
světlé pivo l
kuřecí stehenní řízky 600 g
olej na smažení
hladká mouka 6 lžic
kořenicí směs Gurmán Avokádo 1 lžíce

Kuřecí stehenní řízky naklepeme paličkou a každý rozkrojíme na tři menší kousky. Okořeníme. Z vajec, piva a mouky připravíme hladké těstíčko, ve kterém obalíme kuřecí maso a na horkém oleji smažíme po obou stranách dozlatova. Podáváme s malými bramboráčky a zelným salátem s křenem, nebo třeba s rýžovými nudlemi zakápnuté sójovou omáčkou posypané sezamem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural