Malinový „svařák“

Malinový „svařák“
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 10 min
Náročnost: 1
Druh jídla: Nápoje
Příležitost: Vánoce
Sezóna: Vánoce
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Malinový „svařák“

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 282
Malinový „svařák“ je zdravou alternativou klasického svařeného vína. Tato senzační nealkoholická varianta, vhodná i pro děti, kombinuje chuť malin, medu a máty. Tento nápoj skvěle zahřeje i osvěží.

Suroviny

máta čerstvá 1 snítka
kořenicí směs Svařené víno Avokádo 1 balení
zázvor 1 lžička
vroucí voda 1 l
maliny 100 g
med 2 lžíce

Zázvor oloupeme a nakrájíme, přidáme maliny (sušené nebo rozmražené) a zalijeme vroucí vodou.

Přidáme kořenicí směs, promícháme, přikryjeme pokličkou a necháme několik minut odstát.

Pak přidáme med a mátu. Můžeme podávat horké nebo studené.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural