Vepřové závitky s omeletou

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Vepřové závitky s omeletou

Autor: Avokádo
Šťavnaté vepřové závitky s omeletou si vychutnáte nakrájené na plátky jak na listech křehkého salátu jako součást obložené mísy, tak třeba s vařeným bramborem jako slavnostní oběd.

Suroviny

bylinková sůl Avokádo
nové koření mleté Avokádo 1 lžičky
pepř černý mletý Avokádo
paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička
hořčice plnotučná Avokádo 2 lžíce
vaječná omeleta 2
vepřová panenka 500 g

Panenku podélně rozřízneme, ale nedokrojíme. Jemně naklepeme na plátek cca 0,5 cm tlustý. Maso potřeme hořčicí a posypeme kořením. Na plátek dáme omeletu, stočíme a zabalíme do potravinářské fólie vhodné k pečení. Pak ještě zabalíme do alobalu a pečeme cca 30 minut při teplotě 170 °C. Servírovat můžeme teplé i studené.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural