Vepřové závitky s omeletou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Vepřové závitky s omeletou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby

Bylinková sůl Avokádo
Nové koření mleté Avokádo 1 lžičky
Pepř černý mletý Avokádo
Paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička
Hořčice plnotučná Avokádo 2 lžíce
vaječná omeleta 2
vepřová panenka 500 g

Obě panenky nakrojíme podélně, ale ne úplně do konce. Jemně naklepeme na plátek cca 0,5 cm tlustý. Maso potřeme hořčici a posypeme kořením. Na každou panenku dáme omeletu, stočíme a zabalíme do potravinářské fólie vhodné k pečení. Pak obě panenky zabalíme do alobalu a pečeme cca 30 minut při teplotě 170 °C. Servírovat můžeme teplé i studené.

Ohodnoťte recept