Vepřové závitky s omeletou
Autor: Avokádo
Šťavnaté vepřové závitky s omeletou si vychutnáte nakrájené na plátky jak na listech křehkého salátu jako součást obložené mísy, tak třeba s vařeným bramborem jako slavnostní oběd.
Suroviny
bylinková sůl Avokádo
nové koření mleté Avokádo
1
lžičky
pepř černý mletý Avokádo
paprika sladká mletá Avokádo
1
lžička
hořčice plnotučná Avokádo
2
lžíce
vaječná omeleta
2
vepřová panenka
500
g
Panenku podélně rozřízneme, ale nedokrojíme. Jemně naklepeme na plátek cca 0,5 cm tlustý. Maso potřeme hořčicí a posypeme kořením. Na plátek dáme omeletu, stočíme a zabalíme do potravinářské fólie vhodné k pečení. Pak ještě zabalíme do alobalu a pečeme cca 30 minut při teplotě 170 °C. Servírovat můžeme teplé i studené.