Mexická gulášová polévka
Autor: Avokádo
Mexická gulášová polévka s fazolemi a kukuřicí vás dostane.
Suroviny
hovězí maso
600
g
hovězí vývar
500
ml
alpská sůl s jódem Avokádo
olej
česnek
3
stroužky
kořenicí směs Guláš Avokádo
1
lžička
chilli mleté Avokádo
1
lžičky
paprika sladká mletá Avokádo
1
lžička
rajský protlak
2
lžíce
kukuřice
1
plechovka
červené fazole
1
plechovka
cibule
2
kusy
Maso a cibuli nakrájíme na kostky, česnek na plátky. V kastrolu osmahneme na oleji maso, pak cibuli a česnek, přidáme protlak a koření. Přilijeme vývar. Vše dusíme doměkka, nakonec přidáme kukuřici a fazole a dochutíme. Ještě chvilku vaříme. Podáváme se lžící zakysané smetany a čerstvě nasekanou petrželkou.