Mexická gulášová polévka
Autor: Avokádo
Suroviny pro 4 osoby
hovězí maso
600
g
hovězí vývar
500
ml
Alpská sůl s jódem Avokádo
olej
česnek
3
stroužky
kořenící směs Guláš Avokádo
1
lžička
Chilli mleté Avokádo
1
lžičky
Paprika sladká mletá Avokádo
1
lžička
rajský protlak
2
lžíce
kukuřice
1
plechovka
červené fazole
1
plechovka
cibule
2
kusy
Maso a cibuli nakrájíme na kostky, česnek na plátky. V kastrolu osmahneme na oleji maso, pak cibuli a česnek, přidáme protlak a koření. Přilijeme vývar. Všechno dusíme až maso bude měkké, nakonec přidáme kukuřici a fazole a dochutíme. Ještě chvilku vše vaříme. Podáváme s lžící zakysané smetany a čerstvě nasekanou petrželkou.