Mexická gulášová polévka

Autor: Avokádo
Druh jídla: Polévky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Mexická gulášová polévka

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby

hovězí maso 600 g
hovězí vývar 500 ml
Alpská sůl s jódem Avokádo
olej
česnek 3 stroužky
kořenící směs Guláš Avokádo 1 lžička
Chilli mleté Avokádo 1 lžičky
Paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička
rajský protlak 2 lžíce
kukuřice 1 plechovka
červené fazole 1 plechovka
cibule 2 kusy

Maso a cibuli nakrájíme na kostky, česnek na plátky. V kastrolu osmahneme na oleji maso, pak cibuli a česnek, přidáme protlak a koření. Přilijeme vývar. Všechno dusíme až maso bude měkké, nakonec přidáme kukuřici a fazole a dochutíme. Ještě chvilku vše vaříme. Podáváme s lžící zakysané smetany a čerstvě nasekanou petrželkou.

Ohodnoťte recept