Losos v česnekovo-rozmarýnové marinádě

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 25 min
Náročnost:
Druh jídla: Ryby a mořské plody
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Losos v česnekovo-rozmarýnové marinádě

Autor: Avokádo
Lososa nechte v česnekovo-rozmarýnové marinádě odležet alespoň hodinu v chladu.

Suroviny

filet z lososa 4 g

Marináda

nasekaný kopr 2 lžičky
drcené sušené hřiby 2 lžíce
citrónová kůra Avokádo 1 lžičky
olivový olej 100 ml
nasekaná petrželka 2 lžičky
citrón 1 ks
česnek (rozdrcený) 4 stroužky
rozmarýn 4 snítky

Všechny ingredience na marinádu smícháme a potřeme jí filety z lososa. Necháme v ledničce aspoň 1 hodinu marinovat. Pak rybu zabalíme do alobalu pomazaného olejem a grilujeme cca 10-15 minut. Podáváme s čtvrtkami citronu.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural