Nejprve si připravíme nádivku. Cibuli a hřiby osmažíme na rozpáleném olivovém oleji do sklovita, přidáme brandy, a když se odpaří, ochutíme ji tymiánem, česnekovou solí a pepřem. Jakmile vychladne, přidáme nastrouhaný ovčí sýr.
Pak si připravíme těsto. Do prosáté mouky přidáme žloutek, olej, sůl a teplou vodu, a vypracujeme hladké těsto. Necháme je chvíli odležet. Poté vyválíme plát a z něj pomocí sklenice vykrájíme kolečka. Na každé dáme nádivku, přeložíme a okraje dobře slepíme. Takto připravené ravioli vaříme 3 minuty ve vroucí osolené vodě, pak je ještě osmažíme lehce na pánvi.
Ravioli plněné uzeným ovčím sýrem a hřiby podáváme s rajčaty a dýňovými semínky.