Těstoviny tagliolini se smaženými houbami, špenátem a sušenými rajčaty
Autor: Avokádo
Suroviny pro 4 osoby:
olivový olej
4
lžíce
Pepř černý mletý Avokádo
Oregáno Avokádo
Alpská sůl s jódem Avokádo
mladý listový špenát
100
g
Sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo (nakrájená na proužky)
4
lžíce
česnek nakrájený na plátky
2
stroužky
šalotka nakrájená na kostičky
2
huby
160
g
vařené těstoviny tagliolini
400
g
strouhaný parmazán
80
g
Houby, očištěné a omyté, smažíme na rozpáleném olivovém oleji, přidáme šalotku, česnek a sušená rajčata. Vše dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a oregánem, pak smícháme s listovým špenátem a uvařenými těstovinami. Hotové naservírujeme na talíře a posypeme parmazánem.