Tagliolini s houbami, špenátem a sušenými rajčaty
Autor: Avokádo
ID receptu: 22
Tento těstovinový pokrm s houbami, špenátem a sušenými rajčaty budete moct jíst denně, přesto vám nezevšední.
Suroviny
olivový olej
4
lžíce
pepř černý mletý Avokádo
oregáno Avokádo
alpská sůl s jódem Avokádo
mladý listový špenát
100
g
sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo (nakrájená na proužky)
4
lžíce
česnek nakrájený na plátky
2
stroužky
šalotka nakrájená na kostičky
2
ks
houby
160
g
vařené těstoviny tagliolini
400
g
strouhaný parmazán
80
g
Houby, očištěné a omyté, smažíme na rozpáleném olivovém oleji, přidáme šalotku, česnek a sušená rajčata. Vše dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a oregánem, pak smícháme s listovým špenátem a uvařenými těstovinami. Hotové naservírujeme na talíře a posypeme parmazánem.