Těstoviny tagliolini se smaženými houbami, špenátem a sušenými rajčaty

Autor: Avokádo
Druh jídla: Těstoviny
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Houbařská sezóna
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Těstoviny tagliolini se smaženými houbami, špenátem a sušenými rajčaty

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

olivový olej 4 lžíce
Pepř černý mletý Avokádo
Oregáno Avokádo
Alpská sůl s jódem Avokádo
mladý listový špenát 100 g
Sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo (nakrájená na proužky) 4 lžíce
česnek nakrájený na plátky 2 stroužky
šalotka nakrájená na kostičky 2
huby 160 g
vařené těstoviny tagliolini 400 g
strouhaný parmazán 80 g

Houby, očištěné a omyté, smažíme na rozpáleném olivovém oleji, přidáme šalotku, česnek a sušená rajčata. Vše dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a oregánem, pak smícháme s listovým špenátem a uvařenými těstovinami. Hotové naservírujeme na talíře a posypeme parmazánem.

Ohodnoťte recept