Tagliolini s houbami, špenátem a sušenými rajčaty

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Těstoviny
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Houbařská sezóna
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Tagliolini s houbami, špenátem a sušenými rajčaty

Autor: Avokádo ID receptu: 22
Tento těstovinový pokrm s houbami, špenátem a sušenými rajčaty budete moct jíst denně, přesto vám nezevšední.

Suroviny

olivový olej 4 lžíce
pepř černý mletý Avokádo
oregáno Avokádo
alpská sůl s jódem Avokádo
mladý listový špenát 100 g
sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo (nakrájená na proužky) 4 lžíce
česnek nakrájený na plátky 2 stroužky
šalotka nakrájená na kostičky 2 ks
houby 160 g
vařené těstoviny tagliolini 400 g
strouhaný parmazán 80 g

Houby, očištěné a omyté, smažíme na rozpáleném olivovém oleji, přidáme šalotku, česnek a sušená rajčata. Vše dochutíme solí, čerstvě mletým pepřem a oregánem, pak smícháme s listovým špenátem a uvařenými těstovinami. Hotové naservírujeme na talíře a posypeme parmazánem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural