Salát s řapíkatým celerem a hruškou

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 20 min
Náročnost:
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Salát s řapíkatým celerem a hruškou

Autor: Avokádo
Zkuste kombinaci výrazného ale šťavnatého řapíkatého celeru se sladkou chutí hrušek, zaručeně vás to nezklame.

Suroviny

vlašské ořechy 2 lžíce
smetanový jogurt 4 lžíce
nakládané hrušky z plechovky 4
kurkuma Avokádo 1 lžičky
řapíky celeru 3
šťáva z ½ citrónu
bylinková sůl Avokádo 1 špetka
pepř černý mletý Avokádo 1 špetka
čerstvá pažitka 1 svazek

Celer nakrájíme na drobné kousky, hrušky na větší kostky, pažitku nasekáme. Všechno dáme do mísy, přidáme jogurt, citrónovou šťávu a koření. Všechno promícháme. Těsně před podáváním posypeme salát vlašskými ořechy.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural