Salát s řapíkatým celerem a hruškou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Salát s řapíkatým celerem a hruškou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

vlašské ořechy 2 lžíce
smetanový jogurt 4 lžíce
nakládané hrušky z plechovky 4
Kurkuma Avokádo 1 lžičky
řapíky celeru 3
šťáva z ½ citrónu
Bylinková sůl Avokádo 1 špetka
Pepř černý mletý Avokádo 1 špetka
čerstvá pažitka 1 svazek

Celer nakrájíme na kolečka, hrušky na větší kostky, pažitku nasekáme. Všechno dáme do mísy, přidáme jogurt, citrónovou šťávu a koření. Všechno promícháme. Těsně před podáváním posypeme salát vlašskými ořechy.

Ohodnoťte recept