Salát s avokádem a mozzarellou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Bez vaření

Tipy k dochucení

Salát s avokádem a mozzarellou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

sýr mozzarella 100 g
Salátová zálivka Šopská Avokádo 1 balení
zralé avokádo 1
rukola svazku
šťáva z 1 citrónu
ledová salát hlávky
cherry rajčátka 10
čerstvá okurka 1
pražené piniové oříšky 3 lžíce

Omyté a osušené lístky salátu potrháme. Avokádo oloupeme, rozpůlíme, vypeckujeme, nakrájíme na kostky a pokapeme citronovou šťávou. Okurku oloupeme, vydlabeme a nakrájíme na kostky. Cherry rajčátka a mozzarellu nakrájíme na plátky. Všechny ingredience promícháme a přelijeme šopskou zálivkou, připravenou podle pokynů na obalu.

Ohodnoťte recept