Salát z pečené zeleniny

Autor: Avokádo
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Nečekaná návštěva
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Salát z pečené zeleniny

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

červená cibule 1
Sušená rajčata v oleji s bylinkami Avokádo 12
Salátové koření Avokádo 1 lžička směsi
zelené olivy 20
olivový olej 70 ml
sýr feta 200 g
cuketa 1
červená paprika 1
lilek 1

Papriku nakrájíme na velké kostky, cuketu a lilek na kolečka a cibuli na osminky, přidáme olivy a rajčata nakrájená na pásky.

Všechnu zeleninu dáme do pekáčku a dobře promícháme s olejem a přípravkem. Pečeme 30 minut při teplotě 80 °C. Po prvních 15 minutách zeleninu promícháme.

Podáváme teplé posypané sýrem feta.

Ohodnoťte recept