Sladká papriková žebírka

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Sladká papriková žebírka

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

kořenící směs Žebírka s medem Avokádo 2 lžíce směsi
cibule nakrájená na kolečka 3
žebírka 1 kg
kečup 3 lžíce
česnek nakrájený na plátky 4 stroužky
slepičí vývar 100 ml
olej
Pepř barevný celý Avokádo
Paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička koření

Cibuli osmahneme. Omytá a osušená žebírka nakrájíme na velké kusy, potřeme kečupem smíchaným s kořením. Připravená žebírka dáme do sáčku (fólie) na pečení, spolu s cibulí a česnekem, přilijeme vývar, dobře uzavřeme a pečeme cca 1,5 hodiny při teplotě 180 °C.

Ohodnoťte recept