Sladká papriková žebírka
Autor: Avokádo
Vychutnejte si papriková žebírka, která zaručeně zpestří jakoukoliv příležitost.
Suroviny
kořenicí směs Žebírka s medem Avokádo
2
lžíce směsi
cibule nakrájená na kolečka
3
žebírka
1
kg
kečup
3
lžíce
česnek nakrájený na plátky
4
stroužky
slepičí vývar
100
ml
olej
pepř barevný celý Avokádo
paprika sladká mletá Avokádo
1
lžička koření
Cibuli osmahneme. Omytá a osušená žebírka nakrájíme na velké kusy, potřeme kečupem smíchaným s kořením. Připravená žebírka dáme do sáčku (fólie) na pečení, spolu s cibulí a česnekem, přilijeme vývar, dobře uzavřeme a pečeme cca 1,5 hodiny při teplotě 180 °C.