Sladká papriková žebírka

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Sladká papriková žebírka

Autor: Avokádo
Vychutnejte si papriková žebírka, která zaručeně zpestří jakoukoliv příležitost.

Suroviny

kořenicí směs Žebírka s medem Avokádo 2 lžíce směsi
cibule nakrájená na kolečka 3
žebírka 1 kg
kečup 3 lžíce
česnek nakrájený na plátky 4 stroužky
slepičí vývar 100 ml
olej
pepř barevný celý Avokádo
paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička koření

Cibuli osmahneme. Omytá a osušená žebírka nakrájíme na velké kusy, potřeme kečupem smíchaným s kořením. Připravená žebírka dáme do sáčku (fólie) na pečení, spolu s cibulí a česnekem, přilijeme vývar, dobře uzavřeme a pečeme cca 1,5 hodiny při teplotě 180 °C.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural