Pstruh na grilu s máslem

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 min
Náročnost:
Druh jídla: Ryby a mořské plody
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Pstruh na grilu s máslem

Autor: Avokádo
Pstruh je fantastická ryba. Jemná, s pevným masem. Stačí přidat Grilovací směs s bylinkami a máslo.

Suroviny

máslo 100 g
citrón
pstruhy 4
kořenicí směs Grilovací s bylinkami Avokádo 2 lžíce směsi

Ryby očistíme, vykucháme a osušíme. Vnitřek okořeníme přípravkem Grilovací s bylinkami a polijeme rozpuštěným máslem, částečně vychladlým.

Ryby položíme na tác pro grilování a grilujeme z každé strany 5-10 minut. Během grilování potíráme šťávou, která vytéká z ryb.

Podáváme s plátkem citronu, pečeným bramborem a zeleninovým salátem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural