Pstruh na grilu s máslem

Autor: Avokádo
Druh jídla: Ryby a mořské plody
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Pstruh na grilu s máslem

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

máslo 100 g
citrón
pstruhy 4
kořenící směs Grilovací s bylinkami Avokádo 2 lžíce směsi

Ryby očistíme, vykucháme a osušíme. Z jedné strany ryby podélně rozřízneme, vnitřek okořeníme přípravkem Grilovací s bylinkami a polijeme rozpuštěným máslem, částečně vychladlým.

Ryby položíme na tác pro grilování a grilujeme z každé strany 5-10 minut. Během grilování potíráme šťávou, která vytéká z ryb.

Podáváme s plátkem citronu, pečeným bramborem a zeleninovým salátem.

Ohodnoťte recept