Pstruh na grilu s máslem

Pstruh na grilu s máslem
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 h
Náročnost: 2
Druh jídla: Ryby a mořské plody
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Pstruh na grilu s máslem

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 181
Pstruh je fantastická ryba – jemná, s pevným masem a přirozenou chutí, která nepotřebuje složitou úpravu. Stačí trocha grilovací směsi s bylinkami, máslo a máte pokrm, který si zamilujete.

Suroviny

máslo 100 g
citrón 1 ks
pstruhy 4 ks
kořenicí směs Grilovací s bylinkami Avokádo 2 lžíce

Ryby očistíme, vykucháme a osušíme. Vnitřek okořeníme grilovací směsí s bylinkami a polijeme částečně vychladlým rozpuštěným máslem.

Ryby položíme na grilovací tác a grilujeme z každé strany 5–10 minut.

Během grilování potíráme šťávou, která vytéká z ryb.

Podáváme s plátkem citrónu, pečeným bramborem a zeleninovým salátem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural