Francouzský salát s uzeným lososem

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 20 min
Náročnost:
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Francouzský salát s uzeným lososem

Autor: Avokádo
Uzený losos je kulinářská záležitost. Dopřejte si jej na křehkém salátu s francouzskou zálivkou.

Suroviny

salátová zálivka Francouzská Avokádo 1 balení
pepř barevný Mlýnek Avokádo
sýr camembert nebo brie 150 g
uzený losos 300 g
vejce vařená natvrdo 4
malá bílá cibule 1
malá červená cibule 1
různé druhy salátů 200 g
cherry rajčátka 8
citrón 1

Francouzskou zálivku připravíme podle návodu na obalu.

Salát opláchneme a osušíme. Sýr nakrájíme na kostky, cibule na kolečka. Listy salátů uložíme na talíře, zalijeme zálivkou, salát poklademe lososem, vejci, přidáme sýr, rajčátka a cibuli, ozdobíme kousky citrónu a okořeníme čerstvě mletým barevným pepřem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural