Salát s plátky uzeného lososa, vejcem a francouzskou zálivkou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Saláty a zálivky
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Salát s plátky uzeného lososa, vejcem a francouzskou zálivkou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

Salátová zálivka Francouzská Avokádo 1 balení
Pepř barevný Mlýnek Avokádo
sýr camembert nebo brie 150 g
uzený losos 300 g
vejce vařená natvrdo 4
malá bílá cibule 1
malá červená cibule 1
různé druhy salátů 200 g
cherry rajčátka 8
citrón 1

Francouzskou zálivku připravíme podle návodu na obalu.

Salát oplachneme a osušíme. Sýr nakrájíme na kostky, cibule na kolečka. Listy salátů uložíme na talíře, zalijeme zálivkou, na salát uložíme lososa, vejce, sýr, rajčátka a cibuli, přizdobíme kousky citrónu a okořeníme čerstvě mletým barevným pepřem.

Ohodnoťte recept