Čokoládový dezert

Autor: Avokádo
Druh jídla: Sladká jídla
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Čokoládový dezert

Autor: Avokádo

Suroviny pro 6 osob:

moučkový cukr 125 g
hořká čokoláda 250 g
hladká mouka 2 lžíce
vejce 5
kořenicí směs Perník Avokádo 3 lžíce směsi
máslo 175 g

Rozpustíme čokoládu a máslo. Vejce a cukr vyšleháme do pěny, přidáme mouku, koření a nakonec čokoládu s máslem a důkladně vymícháme. Připravenou hmotou naplníme formičky a pečeme cca 20 minut při teplotě 200 °C. Podáváme teplé s polevou nebo zmrzlinou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural