Grilované medové kotletky

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Grilované medové kotletky

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

kořenící směs Grilovací Avokádo 4 lžičky směsi
máslo 2 lžíce
med 2 lžíce
olej 3 lžíce
arašídové máslo 1 lžíce
vepřové kotlety 4

Kotlety lehce naklepeme, okraje nařízneme, aby se při grilování nekroutily. Kořenící přípravek Grilovací smícháme s částí oleje a touto směsí maso potřeme a necháme do druhého dne v lednici odpočinout.

Před grilováním vymícháme měkké máslo, lžíci oleje, med a arašídové máslo na pastu.

Marinované kotlety grilujeme po obou stranách a před dokončením na každou kotletu naneseme lžíci ochuceného másla, necháme rozpustit a ihned podáváme s pečeným bramborem nebo zeleninovým salátem.

Ohodnoťte recept