Očištěná, omytá a osušená kuřecí prsa naložíme v marinádě a necháme 2 hodiny odležet v chladničce.
Do medu přidáme limetkovou šťávu, lžičku italské zálivky smíchané se lžící vody a lžičkou oleje a čerstvě nasekanou mátu. Vše důkladně promícháme a dochutíme chilli.
Mango nakrájíme na plátky a ananas na kroužky, ze kterých vykrojíme tvrdý střed. Ovoce pokropíme medem rozmíchaným s citrónovou šťávou, zázvorem, skořicí a mletým černým pepřem.
Vyjmeme maso z marinády a pečeme na grilu asi 5 minut po každé straně. Během pečení masa grilujeme také připravené ovoce. Na talíř klademe salát frisée smíchaný s jahodami, ovocem a plátky grilovaných kuřecích prsíček. Vše zalijeme medovou omáčkou.