Hověží roštěná s bylinkami

Autor: Avokádo
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Hověží roštěná s bylinkami

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

Pepř černý mletý Avokádo
bílé suché víno 4 lžíce
bílý chléb 6 plátků
hovězí roštěna 500 g
slanina 300 g
kořenící směs Steak Avokádo 2 lžíce směsi
Hořčice plnotučná Avokádo 2 lžíce
Alpská sůl s jódem Avokádo
šalotka 2
olej 3 lžíce

Smícháme na kostky nakrájenou slaninu a cibuli, kořenící přípravek Steak, olej, sůl a pepř a rozdrcený chléb. Přilijeme víno, promícháme a necháme ležet 1 hodinu. Maso omyjeme, osušíme a grilujeme 10-12 minut z každé strany. Maso potřeme hořčící a naložíme hrubou (1 cm) vrstvu připravené pasty. Takto připravené maso grilujeme ještě několik minut.

Ohodnoťte recept