Hověží roštěná s bylinkami

Hověží roštěná s bylinkami
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 1 h
Náročnost: 2
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Hověží roštěná s bylinkami

Autor: Průvodce chutí ID receptu: 147
Jak připravit neodolatelnou hovězí roštěnou? Tajemství spočívá v bylinkové směsi, kterou připravíme předem, aby se chutě spojily. A pak může začít grilovačka, na kterou se vaši hosté budou těšit.

Suroviny

pepř černý mletý Avokádo podle chuti
bílé suché víno 4 lžíce
bílý chléb 6 plátků
hovězí roštěná 500 g
slanina 300 g
kořenicí směs Steak Avokádo 2 lžíce
hořčice plnotučná Avokádo 2 lžíce
alpská sůl s jodem Avokádo podle chuti
šalotka 2 ks
olej 3 lžíce

Smícháme na kostky nakrájenou slaninu a cibuli, přidáme kořenicí směs, olej, sůl, pepř a nahrubo rozdrobený chléb.

Přilijeme víno, promícháme a necháme ležet 1 hodinu.

Maso omyjeme, osušíme a grilujeme 10–12 minut z každé strany.

Poté maso potřeme hořčicí a ještě silnou (1 cm) vrstvou připravené pasty.

Takto připravené maso grilujeme ještě několik minut. Podáváme s bramborami nebo grilovanou zeleninou.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural