Hověží roštěná s bylinkami
Autor: Avokádo
Bylinkovou směs si připravte asi hodinu předem, aby se chutě spojily. Roštěná pak bude neodolatelná.
Suroviny
pepř černý mletý Avokádo
bílé suché víno
4
lžíce
bílý chléb
6
plátků
hovězí roštěna
500
g
slanina
300
g
kořenicí směs Steak Avokádo
2
lžíce směsi
hořčice plnotučná Avokádo
2
lžíce
alpská sůl s jódem Avokádo
šalotka
2
olej
3
lžíce
Smícháme na kostky nakrájenou slaninu a cibuli, kořenící směs, olej, sůl, pepř a nahrubo rozdrobený chléb. Přilijeme víno, promícháme a necháme ležet 1 hodinu. Maso omyjeme, osušíme a grilujeme 10-12 minut z každé strany. Maso potřeme hořčící a potřeme silnou (1 cm) vrstvou připravené pasty. Takto připravené maso grilujeme ještě několik minut.