Hověží roštěná s bylinkami

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 60 min
Náročnost:
Druh jídla: Hovězí a telecí maso
Příležitost: Párty
Sezóna: Grilovačka
Způsob přípravy: Grilování

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Hověží roštěná s bylinkami

Autor: Avokádo
Bylinkovou směs si připravte asi hodinu předem, aby se chutě spojily. Roštěná pak bude neodolatelná.

Suroviny

pepř černý mletý Avokádo
bílé suché víno 4 lžíce
bílý chléb 6 plátků
hovězí roštěna 500 g
slanina 300 g
kořenicí směs Steak Avokádo 2 lžíce směsi
hořčice plnotučná Avokádo 2 lžíce
alpská sůl s jódem Avokádo
šalotka 2
olej 3 lžíce

Smícháme na kostky nakrájenou slaninu a cibuli, kořenící směs, olej, sůl, pepř a nahrubo rozdrobený chléb. Přilijeme víno, promícháme a necháme ležet 1 hodinu. Maso omyjeme, osušíme a grilujeme 10-12 minut z každé strany. Maso potřeme hořčící a potřeme silnou (1 cm) vrstvou připravené pasty. Takto připravené maso grilujeme ještě několik minut.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural