Karbanátky se sýrem a žampióny

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 40 min
Náročnost:
Druh jídla: Mletá masa
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Karbanátky se sýrem a žampióny

Autor: Avokádo
Karbanátky zná asi každý. Vylepšete si je přidáním sýra a žampiónů přímo do směsy.

Suroviny

vejce 2
strouhaný tvrdý sýr 30 g
máslo na smažení
najemno nakrájená cibule 1
najemno nakrájené žampióny 8
utřené stroužky česneku 2
kořenicí směs Mletá masa Avokádo 1 lžíce směsi
petržel 1 svazek
mleté hovězí maso 400 g
olej na smažení

Cibuli, česnek a žampióny osmahneme na másle a necháme vychladnout.

Smícháme s masem, přidáme nakrájenou petrželku, vejce, kořenící směs a sýr a dobře promícháme. Tvoříme karbanátky a smažíme je na oleji.

Hotové je osušíme od tuku ubrouskem a podáváme s bramborem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural