Karbanátky se sýrem a žampióny

Autor: Avokádo
Druh jídla: Mletá masa
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Karbanátky se sýrem a žampióny

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

vejce 2
strouhaný tvrdý sýr 30 g
máslo na smažení
najemno nakrájená cibule 1
najemno nakrájené žampióny 8
utřené stroužky česneku 2
kořenící směs Mletá masa Avokádo 1 lžíce směsi
petržel 1 svazek
mleté hovězí maso 400 g
olej na smažení

Cibuli, česnek a žampióny usmažíme na másle, necháme vychladnout.

Smícháme s masem, přidáme nakrájenou petrželku, vejce, kořenící směs Mletá masa a sýr a dobře promícháme. Tvoříme karbanátky a smažíme na oleji.

Osušíme od tuku ubrouskem a podáváme s bramborem.

Ohodnoťte recept