Karbanátky se sýrem a žampióny
Autor: Avokádo
Karbanátky zná asi každý. Vylepšete si je přidáním sýra a žampiónů přímo do směsy.
Suroviny
vejce
2
strouhaný tvrdý sýr
30
g
máslo na smažení
najemno nakrájená cibule
1
najemno nakrájené žampióny
8
utřené stroužky česneku
2
kořenicí směs Mletá masa Avokádo
1
lžíce směsi
petržel
1
svazek
mleté hovězí maso
400
g
olej na smažení
Cibuli, česnek a žampióny osmahneme na másle a necháme vychladnout.
Smícháme s masem, přidáme nakrájenou petrželku, vejce, kořenící směs a sýr a dobře promícháme. Tvoříme karbanátky a smažíme je na oleji.
Hotové je osušíme od tuku ubrouskem a podáváme s bramborem.