Tortilly s panenkou a zeleninou

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Tortilly s panenkou a zeleninou

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

olej 2 lžíce
tortilly 4
červená paprika 1
kořenící směs Gyros-Kebab Avokádo 2 lžíce směsi
ledový salát 25 hlávky
oloupané rajče 1
červená cibule 1
vepřová panenka 400 g

Zálivka

bílý jogurt 1
zakysaná smetana 1
salátová okurka
citrónová šťáva 2 lžíce
olivový olej 2 lžíce
Salátová zálivka Tzatziky Avokádo 1 balení

Maso nakrájíme na nudličky, přidáme olej a kořenící přípravek Gyros-Kebab, dobře promícháme a osmahneme. Cibuli a rajče nakrájíme na kolečka, papriku a salát na nudličky. Tortilly ohřejeme na pánvi a každou z jedné strany potřeme zálivkou připravenou podle pokynů na obalu. Pak přidáme maso a zeleninu.

Naplněné tortilly na jednom konci přehneme asi 3 cm přes náplň (aby pak spodem nevytékala), zavineme a podáváme.

Ohodnoťte recept