Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem

Autor: Avokádo
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

kořenící směs Mletá masa Avokádo 1 lžička směsi
Alpská sůl s jódem Avokádo
mleté maso 500 g
niva nebo hermelín 200 g
strouhanka 4 lžíce
vejce 1

Do mletého masa přidáme vejce, osolíme, okořeníme kořenící směsí Mletá masa a strouhankou zahustíme na hustou hmotu.

Hermelín nebo nivu nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalíme vrstvou připraveného mletého masa, obalíme ve strouhance a na rozehřátém oleji osmažíme.

Podáváme s tatarskou omáčkou, zeleninovým salátem a vařeným bramborem.

Ohodnoťte recept