Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Předkrmy a chuťovky
Příležitost: Párty
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Smažení

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Karbanátky plněné nivou nebo hermelínem

Autor: Avokádo
Tyto karbanátkové kuličky můžete podávat jako hlavní chod, nebo je napichujte na ozdobná párátka a servírujte s dipem jako párty chuťovku.

Suroviny

kořenicí směs Mletá masa Avokádo 1 lžička směsi
alpská sůl s jódem Avokádo
mleté maso 500 g
niva nebo hermelín 200 g
strouhanka 4 lžíce
vejce 1

Do mletého masa přidáme vejce, osolíme, okořeníme a strouhankou zahustíme na hustou hmotu.

Hermelín nebo nivu nakrájíme na špalíčky, každý špalíček obalíme vrstvou připraveného mletého masa, obalíme ve strouhance a na rozehřátém oleji osmažíme.

Podáváme s tatarskou omáčkou, zeleninovým salátem a vařeným bramborem.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural