Maso smícháme s kořenicí směsí a necháme chvíli odpočívat, aby se chutě propojily.
Na pánvi rozpalíme olej a osmažíme nakrájenou cibuli do zlatova. Přidáme jemně nasekaný česnek a krátce osmažíme, aby se uvolnila jeho vůně. Poté přidáme maso, které smažíme dohněda, aby získalo hezkou kůrčičku.
Podlijeme vývarem, přidáme rajčata, papriku nakrájenou na kostičky a vše promícháme. Zakryté dusíme na mírném ohni, dokud maso nebude měkké. Pokud je potřeba, přidáme trochu vývaru nebo vody, aby směs nevyschla.
Když je maso hotové, přidáme kapary a olivy, které dodají pokrmu pikantní a slanou chuť. Celý pokrm dochutíme čerstvě mletým pepřem podle potřeby a necháme ještě chvíli povařit, aby se všechny ingredience propojily.
Maso podáváme s kysanou smetanou, která pokrm skvěle zjemní, a s tortillou, kterou můžeme buď nařezat na kousky, nebo z ní udělat wrap s náplní.