Smícháme med, olej a koření, čímž připravíme marinádu, která masu dodá bohatou chuť. Maso důkladně potřeme marinádou ze všech stran a necháme ho odležet v chladničce alespoň jednu hodinu, aby se všechny chutě dobře propojily a kuře nasáklo kořením.
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje a kuře smažíme dozlatova ze všech stran, dokud nezíská krásnou křupavou kůrčičku.
Poté přidáme na jemno nakrájenou cibuli a prolisovaný česnek a smažíme ještě asi 10 minut, dokud cibule nezměkne a nezačne vonět. Tím se vytvoří základ pro výbornou omáčku.
Po této době přilijeme vývar, přidáme nakrájená rajčata a vše důkladně promícháme.Pokrm přiklopíme pokličkou a necháme na mírném ohni pomalu vařit, dokud kuře nezměkne a všechno se krásně spojí v lahodnou omáčku.
Hotové kuře podáváme s jemně uvařenou rýží, která skvěle nasaje šťávu a chutě omáčky.