Velké kousky rybího masa opláchneme pod studenou vodou a osušíme. Vložíme je do mísy, zalijeme bílým jogurtem a promícháme tak, aby bylo maso rovnoměrně obalené.
Mísu zakryjeme a necháme v lednici odpočívat alespoň hodinu, aby se chutě propojily a maso bylo jemné.
Mezitím si na jemno nasekáme cibulku. V hluboké pánvi rozehřejeme olej a cibulku na něm restujeme, dokud nezíská zlatavou barvu.
Připravené rybí maso s jogurtem přendáme do pánve k cibulce. Přidáme koření Kari indické, dle chuti osolíme a vše opatrně promícháme, aby se rybí maso nerozpadlo.
Přikryjeme poklicí a dusíme na mírném plameni, dokud není ryba měkká a dokonale provařená. Během vaření občas jemně promícháme.
Hotové jídlo podáváme s přílohou dle chuti – skvěle se hodí rýže, vařené brambory nebo křupavé pečivo, které nasaje lahodnou šťávu.