Žebírka na zelí
Autor: Avokádo
ID receptu: 120
Žebírka a kysané zelí, dokonalý pokrm s jednoduchou přípravou, který si připravíte snadno kdykoliv během roku.
Suroviny
vepřové žebra
800
g
kyselé zelí
500
g
uzený bůček
200
g
alpská sůl s jódem Avokádo
olej
majoránka Avokádo
1
lžička koření
nové koření celé Avokádo
3
kuličky koření
kmín celý Avokádo
1
lžička koření
bobkový list Avokádo
1
ks koření
pepř černý celý Avokádo
4
kuličky koření
zeleninový vývar
200
ml
cibule
1
ks
Zelí nakrájíme. Cibuli a bůček nakrájíme na kostičky, osmahneme na pánvi a přidáme do zelí. Současně přidáme i koření. Vše spolu s žebírky dusíme podlité vývarem, až je maso a zelí měkké.