Žebírka na zelí

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Žebírka na zelí

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

vepřové žebra 800 g
kyselé zelí 500 g
uzený bůček 200 g
Alpská sůl s jódem Avokádo
olej
Majoránka Avokádo 1 lžička koření
Nové koření celé Avokádo 3 kuličky koření
Kmín celý Avokádo 1 lžička koření
Bobkový list Avokádo 1 ks koření
Pepř černý celý Avokádo 4 kuličky koření
zeleninový vývar 200 ml
cibule 1

Zelí nakrájíme. Dusíme jej spolu s žebírky podlité vývarem. Cibuli a bůček nakrájíme na kostičky, osmahneme na pánvi a přidáme do zelí. Současně přidáme i koření. Všechno dusíme až je maso a zelí měkké.

Ohodnoťte recept