Žebírka na zelí

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Žebírka na zelí

Autor: Avokádo ID receptu: 120
Žebírka a kysané zelí, dokonalý pokrm s jednoduchou přípravou, který si připravíte snadno kdykoliv během roku.

Suroviny

vepřové žebra 800 g
kyselé zelí 500 g
uzený bůček 200 g
alpská sůl s jódem Avokádo
olej
majoránka Avokádo 1 lžička koření
nové koření celé Avokádo 3 kuličky koření
kmín celý Avokádo 1 lžička koření
bobkový list Avokádo 1 ks koření
pepř černý celý Avokádo 4 kuličky koření
zeleninový vývar 200 ml
cibule 1 ks

Zelí nakrájíme. Cibuli a bůček nakrájíme na kostičky, osmahneme na pánvi a přidáme do zelí. Současně přidáme i koření. Vše spolu s žebírky dusíme podlité vývarem, až je maso a zelí měkké.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural