Pivní guláš

Autor: Avokádo
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Pivní guláš

Autor: Avokádo

Suroviny pro 4 osoby:

žitný chléb 1 plátek
masový vývar 1 l
pšeničné pivo 500 ml
olej
vepřová kýta 500 g
Česneková sůl Avokádo
Paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička koření
Kmín celý Avokádo 1 lžička koření
Chilli mleté Avokádo

Maso nakrájíme na kostky, zaprášíme paprikou a kmínem, osmahneme na oleji a podlijeme  horkým vývarem. Když se část vývaru vyvaří, vlijeme pivo, dochutíme chilli a solí a ještě vaříme až maso bude měkké. Nakonec přidáme na kostky nakrájený chleba.

Ohodnoťte recept