Pivní guláš

Autor: Avokádo
Počet porcí: 4
Doba přípravy: 30 min
Náročnost:
Druh jídla: Vepřové maso
Příležitost: Pro každý den
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Vaření

Tipy k dochucení

Ohodnoťte recept

Pivní guláš

Autor: Avokádo ID receptu: 118
Naprostá česká pivní klasika. Podle guláše poznáš kuchaře!

Suroviny

žitný chléb 1 plátek
masový vývar 1 l
pšeničné pivo 500 ml
olej
vepřová kýta 500 g
česneková sůl Avokádo
paprika sladká mletá Avokádo 1 lžička koření
kmín celý Avokádo 1 lžička koření
chilli mleté Avokádo

Maso nakrájíme na kostky, zaprášíme paprikou a kmínem, osmahneme na oleji a podlijeme horkým vývarem. Když se část vývaru vyvaří, vlijeme pivo, dochutíme chilli a solí a ještě vaříme, až maso bude měkké. Nakonec přidáme na kostky nakrájený chleba.

Ohodnoťte recept

Logo Avokádo Logo Kucharek Logo It‘s Natural