Marinovaná perlička s hruškami v medu, brandy a černým pepřem

Autor: Avokádo
Druh jídla: Drůbež
Příležitost: Slavnostní menu
Sezóna: Celý rok
Způsob přípravy: Pečení

Tipy k dochucení

Marinovaná perlička s hruškami v medu, brandy a černým pepřem

Autor: Avokádo

Suroviny pro 2 osoby:

hrušky 2
celá perlička 1
rozmarýn 2 snítky
med 2 lžíce
citrón 1
brandy 10 ml
Pepř barevný celý Avokádo

Marináda

Tymián Avokádo 1 lžička koření
olivový olej 1 lžíce
kořenící směs Kuře pečené Avokádo 1 lžíce
medovina 10 ml

Omytou a očištěnou perličku naložíme do marinády, kterou jsme si předtím připravili z výše uvedených surovin a necháme asi 4-6 hodin odležet v chladničce.

Hrušky omyjeme, oloupeme a nakrájíme na čtvrtky, a následně naložíme do medu, brandy a čerstvě rozdrceného pepře.

Perličku po naložení pečeme asi 40 minut při teplotě 160 ˚ C. Po 20 minutách přidáme hrušky, čtvrtky citrónu a rozmarýn.

Ohodnoťte recept